Myynnin ammattilainen Labkotec Oy:lle

Myynnin ammattilainen Labkotec Oy:lle Ouluun

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Ovat toimineet mittausteknologian valmistajana ja jälleenmyyjänä yli 50 vuoden ajan. Omat tuotteet muodostavat pääosan myydyistä ratkaisuista. Tuotevalikoimassa ovat tämän hetken johtavat mittausjärjestelmät kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin, myös räjähdysvaarallisissa ympäristöissä. Labkotec Oy on tuotealueillaan Euroopan markkinajohtaja. Tytäryhtiöt toimivat Saksassa, Ruotsissa ja Kiinassa.

Labkotec Oy on osa Indutrade-konsernia.

Etsin aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomen alueelle. Toimipaikka on Oulussa .

Aluemyyntipäällikön on myynnin ammattilaisena pystyttävä hahmottamaan kokonaisuuksia ja löytämään asiakkaille toimivia ratkaisuja kattavasta tuotevalikoimasta. Tehtäväsi on myös hankkia uusia asiakkaita sekä kehittää yhteistyötä nykyisten asiakkaiden kanssa. Hyvät sosiaaliset taidot ja rohkeus myydä auttavat onnistumaan. Erilaisten mittaustekniikoiden tuntemuksesta ja luovuudesta on etua ratkaisujen löytämisessä.

Työ on itsenäistä ja vastuullista. Tukenasi on vahva ammattilaisten joukko. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, matkustushalukkuutta ja tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (voi olla esim. tekn/ ins / DI) sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen työpaikan ja kehittymismahdollisuudet hyvämaineisessa yhtiössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Vesa Klinge, konsultti, rekrytointi
040 026 2110
rekry@intensio.fi

Ota yhteyttä!