Myyntipäällikkö rakentamaan Talotohtori 2.0 menestystä!

Enermix Oy perustettiin kymmenen vuotta sitten tarjoamaan tehokkaita energiansäästöratkaisuja rakennusten omistajille. Talotohtori palvelu syntyi tukemaan silloista ydinliiketoimintaa lämpöpumppujen myyntiä, asennusta ja ylläpitoa. Vuonna 2015 Enermix Oy myi urakointiliiketoiminnan ja keskittyi Talotohtori palveluliiketoimintaan. Esineiden internetin tuomat mahdollisuudet yhdistettynä perinteiseen talotekniikkaan ovat lähes rajattomat.

Enermix Oy:llä on pitkäjänteiset ja vakaat Pirkanmaalaiset omistajat energiatoimialalta. Tampereen Sähkölaitos hyödyntää Talotohtoria palvellakseen omia asiakkaitaan entistä paremmin, esimerkiksi syksyllä 2018 lanseerattu Älykäs kaukolämpö palvelussa Talotohtorilla on keskeinen rooli. Leppäkosken Sähkön asiakkaat ovat kasvavissa määrin kiinnostuneita uusien teknologioiden mahdollistamista älykkäistä energiaratkaisuista. Leppäkoski aikoo itse olla myös mukana markkinoiden muutoksessa uusien älykkäiden energiaratkaisujen tuottajana. Enermixin omistajat ovat sitoutuneet yhtiön pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Enermixin asiakkaat ovat alansa edelläkävijöitä, jotka ovat tunnistaneet tämän tyyppisten teknologioiden kehittymisen myötä saavutettavissa olevan lisäarvon.  Tyypillistä Enermixin asiakkaille ja Talotohtori-palveluiden käyttäjille on saavuttaa säästöjä kiinteistöjen ylläpidossa ja energiakustannuksissa sekä parantaa kiinteistöissä työskentelevien tai asuvien ihmisten olosuhteita.

Talotohtori 2.0 on laitevalmistajista riippumaton järjestelmäratkaisu ja digitaalinen alusta, johon voidaan helposti liittää rakennusautomaatiojärjestelmät ja IoT laitteet sekä tuottaa laajasti palveluita yhdellä käyttäjäkokemuksella. Sen alustassa on useita ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista valvomoratkaisuista ja IoT alustoista sekä tekevät siitä kustannustehokkaan ja monipuolisen ratkaisun erityisesti suurten kiinteistömassojen talotekniikan hallintaan ja älykkääseen ohjaukseen.

Talotohtorin luoma lisäarvo ei rajoitu pelkästään tiedon lukemiseen, jalostamiseen ja visualisointiin vaan yhtä lailla kiinteistöjen taloteknisten ratkaisujen ohjaaminen on helppoa. Näin voidaan olemassa olevaan rakennuskantaan tuoda älykkäitä ohjauksia ja palveluita helposti. Talotohtorilla voivat asiakkaamme rakentaa myös omia käyttöliittymiä, kojetauluja, prosessikaavioita ja muita visualisointeja sekä myös laitteiden ohjauksia. Lisää tietoa löydät www.talotohtori.fi.

Myyntipäällikkö. Etsimme voimakkaan kasvun vastuulliseksi toteuttajaksi osaavaa myyntipäällikköä. Myyntipäällikkö tuntee hyvin suunnitelmallisen B to B myyntityöskentelyn toteuttamisen. Sinulla on kokemusta ja onnistumisia myyntiorganisaation rakentamisesta. Myyt myös itse hankkien aktiivisesti uusia asiakkaita ja kehität yhteistyötä nykyisten asiakkaiden kanssa. Kohdeasiakkaita ovat energiayhtiöt, kiinteistönomistajat ja kaupungit sekä kunnat.

Olet vakuuttava ja itsenäisesti toimiva myynnin ammattilainen, joka haluaa rakentaa menestystä. Sinua motivoi uuden liiketoiminnan rakentaminen. Kiinteistöalan kokemuksesta ja verkostosta on etua tehtävässä. Hyvä englanninkielentaito on edellytys ja ruotsin kielen osaamisesta on etua. Odotamme sinulta myös matkustushalukkuutta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tämä tehtävä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kiinteistötoimialaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti muuttavan digitalisaation näköalapaikalla sekä olla rakentamassa yhdessä Enermix tiimin kanssa asiakkaillemme uusia ja innovatiivisia ratkaisuja!

Odotan yhteydenottoasi: Vesa Klinge, 040 026 2110, vesa.klinge@intensio.fi, www.intensio.fi.

Ota yhteyttä!