Global Sales Manager

Etsimme uusia osaajia nuorekkaaseen ammattilasten tiimiimme. Trimaster Oy (www.trimaster.fi) toteuttaa elintarvike- ja lääketeollisuuden tuotantojärjestelmien automaatio- ja robottisovelluksia. Olemme osa kansainvälistä Multivac – konsernia (www.multivac.com), jossa työntekijät ovat tärkein investointi tulevaisuuteen. Panostamme jatkuvaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Nyt etsimme Tampereelle

 

               Global Sales Manageria

 

Tehtävässä vastuullasi on Multvacin elintarvike- ja lääketeollisuuden robottisovellusten ja tuotantojärjestelmien myyminen pääosin eurooppalaisille / kansainvälisille asiakkaille. Työ on itsenäinen ja edellyttää runsasta matkustamista. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus ja onnistumisia kansainvälisestä myyntityöstä, mielellään elintarviketeollisuudesta. Kykenet rakentamaan niin pitkäjänteisiä asiakassuhteita kuin isoja tarjouskokonaisuuksiakin mutta et vähättele pienempääkään projektia. Koulutukseltasi toivomme sinun olevan automaatio / tuotantoinsinööri. Englanti on tehtävässä työskentelykieli. Saksan osaamisesta on etua. Osaat itse tehdä tarjouslayoutteja CAD:lla ja hallitset hinnoittelun sekä ammattimaisen tarjousmateriaalin työstäminen. Haluat toimia asiakkaiden ongelmanratkaisijana. Mutivacin organisaatio ja osaaminen antaa mahdollisuuden hyvään taustatukeen ja yhteistyöhön onnistuaksesi tehtävässä. Ja myös itsensä kehittämiseen.

 

Toimipaikkamme sijaitsee Teivon Yrityspuistossa. Työntekijöillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi kulttuuri/liikuntasetelit ja monipuolisen terveydenhuollon.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Klinge 0400 262 110, rekry@intensio.fi, Intensio Oy.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydän lähettämään 6.9. mennessä.

Ota yhteyttä!