Mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme uusia osaajia nuorekkaaseen ammattilasten tiimiimme. Trimaster Oy (www.trimaster.fi) toteuttaa elintarvike- ja lääketeollisuuden tuotantojärjestelmien automaatio- ja robottisovelluksia. Olemme osa kansainvälistä Multivac – konsernia (www.multivac.com), jossa työntekijät ovat tärkein investointi tulevaisuuteen. Panostamme jatkuvaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Nyt etsimme Tampereelle

 

                Mekaniikkasuunnittelijaa

 

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä vastuullasi on robottisovellusten ja järjestelmien

mekaniikkasuunnittelu kotimaisissa projekteissa. Suunnittelutyötä rikastuttaa se, että keskeiset järjestelmän osat esim. robotti ja tarrain testataan yhdessä automaation ja projektivastaavan kanssa. Tehtävässä näet ja koet työsi tuloksia konkreettisesti. Työskentelet toki myös itsenäisesti ja se edellyttää aikaisempaa kokemusta suunnittelusta. Meillä painopiste on ohutlevy- ja hitsattujen rakenteiden suunnittelussa 3D- työkaluilla (esim. SolidWorks). Tukea saat työkaverilta ja esimieheltä, joka tekee samoja hommia. Mutivacin omistajuus antaa mahdollisuuden uusien juttujen suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Ja itsensä kehittämiseen.

 

Toimipaikkamme sijaitsee Teivon Yrityspuistossa. Työntekijöillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi kulttuuri/liikuntasetelit ja monipuolisen terveydenhuollon.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Klinge 0400 262 110, rekry@intensio.fi, Intensio Oy.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydän lähettämään 6.9. mennessä.

Ota yhteyttä!