LVI-suunnittelija Korjauspartnerit Oy:lle

Kokenut LVI-suunnittelija Korjauspartnerit Oy:lle pääkaupunkiseudulle

Korjauspartnerit Oy (www.korjauspartnerit.fi) on kokeneiden rakennusalan huippuosaajien perustama yhtiö saneerausrakentamiseen. Yritys on kasvanut suunnitelmallisesti perustamisensa jälkeen 2017 ja on saavuttamassa tavoitteensa mukaisen aseman rakennuskentässä.

• Korjauspartnerit Oy tarvitsee voimakasta kasvua varmistamaan uuden itsenäiseen työhön pystyvän LVI-suunnittelijan

• Kohteet ovat pääasiassa saneerauskohteita, joissa LVI-suunnittelijan päätöksillä ja esiintymisellä projektissa asiakasrajapinnassa on suuri merkitys liiketoiminnalle. Uudisrakennuspuolen osaaja soveltuu myös tehtävään mainiosti

• Korjauspartnerit Oy tarjoaa valitulle osaajalle näköalapaikan loistohenkisessä
tiimissä korjausrakentamisen huipulta. Tehtävään valittava osaaja on itseohjautuva ja samalla tietää tiimissä tekemisen arvon. Korjauspartnereissa ollaan fiksusti nöyriä kuuntelijoita

• Tehtävä on suunnittelupainotteinen. Peruskoulutus voi olla DI/ins.

• Varsinaisia kielitaitovaatimuksia ei ole, mutta ruotsin kielen hallinnasta on etua

Onnistuminen tehtävässä edellyttää muutaman vuoden kokemusta LVI-suunnittelusta.
Tärkeää on omata kokemusta asentajan työstä, tämä varmistaa projektien suunnittelun sujumisen. Toivomme näyttöä epävarmuuden ja paineen sietokyvystä, saatat vetää useampaa projektia samanaikaisesti. Kokemus IV:stä ja automaatiosta ovat bonusta.

Tervetuloa upeaan tiimiin. Mielenkiintoisen tehtävän ohella tarjolla on ainutlaatuinen paikka tiimissä, jossa saa tehdä itsenäistä työtä ja pääset edelleen kehittämään osaamistasi.

Ota yhteys viimeistään 15.3.2019!

Vesa Klinge, konsultti, rekrytointi
040 026 2110
vesa.klinge@intensio.fi

Myynnin ammattilainen Labkotec Oy:lle

Myynnin ammattilainen Labkotec Oy:lle Ouluun

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Ovat toimineet mittausteknologian valmistajana ja jälleenmyyjänä yli 50 vuoden ajan. Omat tuotteet muodostavat pääosan myydyistä ratkaisuista. Tuotevalikoimassa ovat tämän hetken johtavat mittausjärjestelmät kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin, myös räjähdysvaarallisissa ympäristöissä. Labkotec Oy on tuotealueillaan Euroopan markkinajohtaja. Tytäryhtiöt toimivat Saksassa, Ruotsissa ja Kiinassa.

Labkotec Oy on osa Indutrade-konsernia.

Etsin aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomen alueelle. Toimipaikka on Oulussa .

Aluemyyntipäällikön on myynnin ammattilaisena pystyttävä hahmottamaan kokonaisuuksia ja löytämään asiakkaille toimivia ratkaisuja kattavasta tuotevalikoimasta. Tehtäväsi on myös hankkia uusia asiakkaita sekä kehittää yhteistyötä nykyisten asiakkaiden kanssa. Hyvät sosiaaliset taidot ja rohkeus myydä auttavat onnistumaan. Erilaisten mittaustekniikoiden tuntemuksesta ja luovuudesta on etua ratkaisujen löytämisessä.

Työ on itsenäistä ja vastuullista. Tukenasi on vahva ammattilaisten joukko. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, matkustushalukkuutta ja tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (voi olla esim. tekn/ ins / DI) sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen työpaikan ja kehittymismahdollisuudet hyvämaineisessa yhtiössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Ota yhteys viimeistään 15.3.2019!

Vesa Klinge, konsultti, rekrytointi
040 026 2110
rekry@intensio.fi

Ota yhteyttä!